Palvelumme

Olemme toteuttaneet asiakkaidemme rakennusprojekteja aina vuodesta 2009 alkaen. Voit tutustua palvelutarjontaamme tällä sivulla. Alla on yhteydenottolomake, jonka avulla saat meihin nopeasti yhteyden. Sen avulla voit tiedustella lisää palveuistamme sekä pyytää tarvittaessa tarjouksen. Lomakkeen lisäksi saat meihin yhteyden myös aina puhelimitse sekä sähköpostilla. 

Myymme ja asennamme ilmanlämpöpumput Kuopion alueella. Tuomme pumpun kotiisi, asennamme sen paikalleen ja opastamme sen käytössä. Autamme mielellämme tarpeisiinne sopivimman ilmanlämpöpumpun sekä asennuspaikan valinnassa. Siisti asennusjälki on meille tärkeää ja kommunikointi kanssamme helppoa. Kaikki ilmanlämpöpumppummu ovat merkiltään Fujitsuja. Voit tutustua niihin Klima-Thermin kotisivuilla.

Tarjoamme uudis- ja saneerausrakentamisen palveluita lähes 40 vuoden kokemuksella. Meiltä onnistuu monet erilaiset rakennusprojektit. Olemme rakentaneet niin isompia projekteja, kuten Jyväskylän Halosen myymälän kuin pienempiäkin projekteja, esimerkiksi omakotitaloja avaimen käteen- palveluna. Ota yhteyttä ja kerro tarpeestasi alla olevalla lomakkeella.

Meillä on metallitöistä monen vuosikymmenen kokemus ja teemme työmme aina laadulla. Saat meiltä monipuoliset metallityöt kustannustehokkaasti ja nopeasti. Hoidamme niin pienet kuin suuremmatkin metallityöt. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja vastaamme nopeasti.

Rakennusmestarin koulutuksen ansiosta pystymme toimimaan vastaavana työnjohtajana. Valvomme, että rakennusprojekti sujuu asianmukaisesti. Työnjohtajan vastuulla on varmistaa, että työmaalla noudatetaan rakentamista koskevia lakeja, säännöksiä sekä määräyksiä. Yksinkertaistettuna vastaava työnjohtaja johtaa rakennustyötä ja vastaa viranomaisille sen suorittamisesta. Ota yhteyttä ja kysy lisää alla olevalla lomakkeella tai suoraan soittamalla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme

Osoite

Kivikkotie 10 as 1 70700 Kuopio

Sähköposti

info@rakennushirvonen.fi

Puhelinnumero

044 500 5599